KÖNYVAJÁNLÓ

_11

AZ ŐSI FEJFÁK ÜZENETE

 „Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli a múltját, nézd meg a temetőit!” (gróf Széchenyi István)

A fejfás temetkezési kultúra különleges szellemi és tárgyi öröksége nemzetünknek, melyet népünk még a messzi Keletről hozott magával. Ha nem óvjuk meg kultúránk e részét, az teljesen a feledésbe merülhet. Pedig múltunk ismerete nélkül jelenünket sem érthetjük.

A megőrzés érdekében született e képeskönyv is, mely emlékül szolgál nem csak elődeink temetkezési szokásainak, de életének is. Hiszen a fejfa azon kívül, hogy az elhunyt halálát jelzi, azt is megtestesíti ki volt életében. 

Miért érdemes megnézni a könyvet?

Mert a Patrióták kiadásában megjelent, Az ősi fejfák üzenete című kiadvány – témája ellenére is – egy könnyen befogadható formában összeállított ismeretterjesztő mű, mely végre a laikusok figyelmét is felkeltheti nemzeti kultúránk egy lassan feledésbe merülő területe iránt.

megrendelőlap

"az ősi fejfák üzenete" című könyv

Könyvünk kereskedelmi forgalomba nem kerül, de szívesen elküldjük postán mindazoknak, akik a könyvre szánt összeget adományként felajánlják alapítványunknak, ezzel is segítve missziónkat. Az adományt banki átutalással küldheti el, de utánvétellel is fizethet.

Adományt átutalás vagy utánvétel formájában tud nyújtani. A járványügyi helyzetre tekintettel a személyes átvételi lehetőség szünetel.

Mennyi adományt kíván nyújtani?

Ajánlott adomány: 5 000 Ft -tól + 2 000 Ft szállítási költség (adományként ennél nagyobb összeggel is támogathatja munkánkat)

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatban foglaltakat és hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Jelenleg csak az Európai Unió területére tudunk postázni. A könyveket az adomány beérkezésétől számított kb. 10 napon belül tudjuk kézbesíteni magyarországi címek esetén.